hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Banesvømning for børn
Banesvømning for børn

Dette svømme hold er for øvede/svømmedygtige børn fra ca. 4. klasse og opad, som har fuldt kendskab til alle svømmetag, og som har lyst til at prøve kræfter med bane/konditions svømning. På holdet vil der arbejdes på at tage svømmediplom i slutningen af sæsonen.

Tid: Mandag kl. 17.30-18.00 i det store bassin.

Start: 8. januar 2018

Stop: 30. april 2018

Instruktør: Karen Kjær Andersen

Pris: 300 kr.

Max. antal deltagere: 16 

 Find os på facebook


Nyhedsindslag

Tirsdag den 6. marts kl. 19-21 byder HOIF og HMI velkommen til et spændende foredrag med Søren Østergaard, der vil tale om at være ung i en præstationskultur. Søren Østergaard er uddannet inden for samfundsvidenskab og teologi og arbejder i spændingsfeltet mellem tradition og kontekst. Derudover er han daglig leder af Center for Ungdomsstudier. Han har skrevet en lang række bøger omkring børn og unge – hvoraf kan nævnes: “Bliv klogere på de unge – og bliv en endnu bedre træner”, “Børneliv version 2.0 – perspektiver på tweens, fritidsliv og trivsel” samt “Ung i en præstationskultur”.

Søren konstarerer, at “I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” og ud fra denne konstatering vil Søren perspektivere ungdomsliv og foreningsliv i en præstationskultur.

Foredraget henvender sig til alle, der har en interesse i unges tanker og liv – ikke blot i foreningssammenhæng!

Der er gratis adgang til foredraget.