hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Bordtennis
Bordtennis

Bordtennis for seniorer

Vi starter torsdag den 7. september klokken 19.00 – 21.30 i Hou Skole´s gymnastiksal

Det koster 300 kr. for sæsonen
Alle kan deltage
Vi hygger os både under og især efter kampen

Vi glæder os til at se dig! 

 

Stemningsbillede

 

Tilmelding nu muligt via hjemmesiden

Det er nu muligt at tilmelde sig til bordtennis i HOIF via hjemmesiden.

Klik på linket "Tilmelding til bordtennis" ude i menuen til venstre - den bringer dig videre til tilmeldingssiden hvor du kan vælge dit hold, og straks foretage tilmelding samt betaling med dit Dankort.

 Find os på facebook


Nyhedsindslag

Tirsdag den 6. marts kl. 19-21 byder HOIF og HMI velkommen til et spændende foredrag med Søren Østergaard, der vil tale om at være ung i en præstationskultur. Søren Østergaard er uddannet inden for samfundsvidenskab og teologi og arbejder i spændingsfeltet mellem tradition og kontekst. Derudover er han daglig leder af Center for Ungdomsstudier. Han har skrevet en lang række bøger omkring børn og unge – hvoraf kan nævnes: “Bliv klogere på de unge – og bliv en endnu bedre træner”, “Børneliv version 2.0 – perspektiver på tweens, fritidsliv og trivsel” samt “Ung i en præstationskultur”.

Søren konstarerer, at “I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” og ud fra denne konstatering vil Søren perspektivere ungdomsliv og foreningsliv i en præstationskultur.

Foredraget henvender sig til alle, der har en interesse i unges tanker og liv – ikke blot i foreningssammenhæng!

Der er gratis adgang til foredraget.