hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Håndbold Senior
Senior

ALLE er velkommen - kom og prøv....

I seniorafdelingen finder man både de nyudklækkede senior, men også dem, der har spillet som senior de sidste mange mange år.

Både på herre og dame siden, vil vi tage godt i mod dig, som ny spiller. Dette er uanset, om du har spillet håndbold siden du kunne gå, har haft et spil stop i x-antal år eller aldrig har rørt en håndbold.

Få mere information om holdet du vil starte på til venstre i bjælken.

 

Seniordamerne har pt ingen træner, hvilket de ønsker rigtig meget. Står du derfor med en drøm om at blive træner for en flok modne og yngre damer, må du meget gerne give dig til kende en torsdag aften kl. 19.30 eller kontakte Svend på tlf. 22 43 72 50

 



Banner

Find os på facebook


Nyhedsindslag

Så er der igen mulighed for at game sammen med vennerne. Husk at købe adgangsbillet! Prisen dækker masser af strøm og internet samt en burger og sodavand til hver tilmeldt spiller. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 14. november kl. 17!

HUSK at deltagerne selv skal medbringe alt udstyr samt mindst 5 meter netværkskabel og forlængerstrømkabel med stikdåse med et antal udtag svarende til udstyrets behov for strøm. HOIF leverer strøm og internet samt burger og sodavand.