hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Plask og Leg 2
Plask og Leg 2

Dette hold er for børn, som er fortrolige med vand, samt kan og vil modtage undervisning.

Undervisningen er kun i begrænset omfang rettet mod at lære at svømme, men mere mod at vænne sig til, og føle sig tryg ved vandet. Derfor lægges der
undervisningsmæssigt stor vægt på øvelser gennem sjov og leg, som styrker balanceevnen og fremmer basisteknik, såsom kropsposition og vejrtrækning.

Ved holdstart forbeholder instruktørerne sig ret til om nødvendigt at fordele børnene på Plask og Leg 1 og Plask og Leg 2
efter færdigheder/højde, så de får mest muligt ud af undervisningen.

Vi vil meget gerne ha, at børnene er klar 5 minutter før opstart inde ved bassinkanten, så vi kan nå at få mest muligt ud af undervisningen.

Sted: Vandhalla, Egmont Højskolen

Tid: Onsdag kl. 17.00-17.30

Start: 10. januar 2018

Stop: 25. april 2018

Aldersgruppe: 3-6 år uden forældre

Instruktør: Birgitte Povlsgaard Poulsen/Jane Berg/Dina Jensinius/Ulla Schartau

Pris: 300 kr.

Max. antal deltagere: 14

 Find os på facebook


Nyhedsindslag

Tirsdag den 6. marts kl. 19-21 byder HOIF og HMI velkommen til et spændende foredrag med Søren Østergaard, der vil tale om at være ung i en præstationskultur. Søren Østergaard er uddannet inden for samfundsvidenskab og teologi og arbejder i spændingsfeltet mellem tradition og kontekst. Derudover er han daglig leder af Center for Ungdomsstudier. Han har skrevet en lang række bøger omkring børn og unge – hvoraf kan nævnes: “Bliv klogere på de unge – og bliv en endnu bedre træner”, “Børneliv version 2.0 – perspektiver på tweens, fritidsliv og trivsel” samt “Ung i en præstationskultur”.

Søren konstarerer, at “I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” og ud fra denne konstatering vil Søren perspektivere ungdomsliv og foreningsliv i en præstationskultur.

Foredraget henvender sig til alle, der har en interesse i unges tanker og liv – ikke blot i foreningssammenhæng!

Der er gratis adgang til foredraget.