hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Plask og Leg 2
Plask og Leg 2

Dette hold er for børn, som er fortrolige med vand, samt kan og vil modtage undervisning.

Undervisningen er kun i begrænset omfang rettet mod at lære at svømme, men mere mod at vænne sig til, og føle sig tryg ved vandet. Derfor lægges der
undervisningsmæssigt stor vægt på øvelser gennem sjov og leg, som styrker balanceevnen og fremmer basisteknik, såsom kropsposition og vejrtrækning.

Ved holdstart forbeholder instruktørerne sig ret til om nødvendigt at fordele børnene på Plask og Leg 1 og Plask og Leg 2
efter færdigheder/højde, så de får mest muligt ud af undervisningen.

Vi vil meget gerne ha, at børnene er klar 5 minutter før opstart inde ved bassinkanten, så vi kan nå at få mest muligt ud af undervisningen.

Sted: Vandhalla, Egmont Højskolen

Tid: Onsdag kl. 17.00-17.30

Start: 05.09.18

Stop: 24.04.19

Aldersgruppe: 3-6 år uden forældre

Instruktør: Birgitte Povlsgaard Poulsen/Jane Berg/Dina Jensinius/Ulla Schartau/Julie Korsgaard

Pris: 625 kr.

Max. antal deltagere: 15

 Find os på facebook


Nyhedsindslag

Så er der igen mulighed for at game sammen med vennerne. Husk at købe adgangsbillet! Prisen dækker masser af strøm og internet samt en burger og sodavand til hver tilmeldt spiller. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 14. november kl. 17!

HUSK at deltagerne selv skal medbringe alt udstyr samt mindst 5 meter netværkskabel og forlængerstrømkabel med stikdåse med et antal udtag svarende til udstyrets behov for strøm. HOIF leverer strøm og internet samt burger og sodavand.