hoif.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Hjem Retningslinier for træningen
Retningslinier for træningen
Opvarmning 
Det tilstræbes:
 

U9
Leg: Fangeleg, hospitalsleg, opvarmning med ketcher, små legeøvelser eksempelvis en bold hver – hvor mange gange kan man holde bolden i luften.
 

U11
(Fangeleg, hospitalsleg), Helst med ketcher, små legeøvelser eksempelvis en bold hver, – hvor mange gange kan man holde bolden i luften. Ketcherøvelse, løbeøvelser, almindelig opvarmning ( alle led og store muskelgrupper – ikke mindst overkroppen)
 

U13/U15/17
Helst med ketcher, små legeøvelser eksempelvis en bold hver, Ketcher øvelse, løbeøvelser, almindelig opvarmning (alle led og store muskelgrupper – ikke mindst overkroppen). Strækøvelser 
 


Spil / tekniktræning
 

U9
Primær leg og spil, med mulighed for tekniktræning efter ønske.Der opfordres til at deltage i tekniktræning.Det tilstræbes at bruge ældre spillere som ekstra hjælpetrænere.Spil med balloner.
 

U11
Spil samt obligatorisk individuel tekniktræning.
Målrettede øvelser.
Lettere taktisk træning.
 

U13
Spil samt obligatorisk individuel tekniktræning.Taktisk træning. Målrettede øvelser med henblik på kampsituation.
 

U15/17
Spil samt obligatorisk individuel tekniktræning.Taktisk træning i højere tempo.  Automatisering af grundslag.Målrettede øvelser med henblik på kampsituation.
 

Rekvisitter Tæpper til server
               
Spande til præcisionsslag
               
Netafdækninstæpper (reaktionsevne)
               
Multifeeder apparat.

 

 Banner

Find os på facebook


Nyhedsindslag

Tirsdag den 6. marts kl. 19-21 byder HOIF og HMI velkommen til et spændende foredrag med Søren Østergaard, der vil tale om at være ung i en præstationskultur. Søren Østergaard er uddannet inden for samfundsvidenskab og teologi og arbejder i spændingsfeltet mellem tradition og kontekst. Derudover er han daglig leder af Center for Ungdomsstudier. Han har skrevet en lang række bøger omkring børn og unge – hvoraf kan nævnes: “Bliv klogere på de unge – og bliv en endnu bedre træner”, “Børneliv version 2.0 – perspektiver på tweens, fritidsliv og trivsel” samt “Ung i en præstationskultur”.

Søren konstarerer, at “I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” og ud fra denne konstatering vil Søren perspektivere ungdomsliv og foreningsliv i en præstationskultur.

Foredraget henvender sig til alle, der har en interesse i unges tanker og liv – ikke blot i foreningssammenhæng!

Der er gratis adgang til foredraget.